Olešnický kvítek 2024

21.06.2024 17:46

Spolek (na)Moll (Olešnice na Moravě) si vás dovoluje pozvat v sobotu 13. 7. 2024 od 13:00 na zahradu kulturního domu v Olešnici na Moravě, kde se odehraje další ročník hudebního festivalu mladých muzikantů - Olešnický kvítek - tentokrát kulatý - DESÁTÝ!

I letos se na něj sjedou mladí a neuvěřitelně talentovaní muzikanti - za zmínku stojí třeba obhájci loňské divácké ceny - skupina MAD Rock Brno, VoHuBa ze šumperska nebo talentovaný písničkář Oliver Kolka. Ty v letošním roce, jak je tomu zvykem, bude hodnotit odborná porota, která vybere vítěze Olešnického kvítku. O vítězi divácké ceny pak hlasováním rozhodnete VY - samotní návštěvníci přehlídky.

V průběhu odpoledne budou samozřejmě připraveny hry a další vyžití pro návštěvníky - především ty dětské, ale na 10. Olešnickém kvítku se jistě zabaví i dospělí - především skvělou hudbou, ale také doprovodným programem.

Celá přehlídka bude zakončena koncertem s názvem Půlkacíř - básně a písně Karla Kryla - připomínka 80 let od narození a 30 let od úmrtí písničkáře a hlavního představitele protikomunistického prostestsongu - Karla Kryla.

Vstupné - symbolické - 50,- Kč.

 

Děti do 15 let mají vstup ZDARMA.