Optická síť v obci Crhov - zjišťování zájmu obyvatel

24.07.2024 18:33

Na přelomu letošního a příštího roku dojde i u nás k modernizaci telefonní linky na optickou síť - pro nás to znamená výrazně rychlejší internetové připojení a s tím i související služby (např. digitální televize, pokud ji využíváte právě prostřednictvím internetového připojení). Tuto modernizaci má na starosti firma Cetin.

 

Příští úterý - tj. 30. července 2024 Vás navštíví zástupce firmy Tlapnet s.r.o. Tuto firmu pověřila společnost Cetin k zjištění zájmu o optickou síť a může jako první nabídnout občanům internetové služby. V rámci této návštěvy se můžete na cokoli zeptat. Zároveň budou mít kolegové z Tlapnetu dva dokumenty k podpisu: 1. Souhlas s umístěním optické přípojky k Vašemu domu a 2. Předobjednávka služeb od společnosti Tlapnet s.r.o., aby Vás mohli kontaktovat s nabídkou na internetové služby za výhodnější cenu. !!! Zdůrazňujeme, že se jedná o nezávazný dokument a Vy můžete kontaktovat svého současného poskytovatele internetu a poptat od něj cenu za připojení, tedy nemusíte nabídky firmy Tlapnet využít. !!!

 

Oba vzorové formuláře zde přikládáme včetně dopisu (bude Vám vhozen do schránky, nebudete-li zastiženi doma).

V případě dotazů můžete kontaktovat starostku na tel. 725 111 502 či přijít v úřední hodiny OÚ a při osobní návštěvě v úterý 30. 7. 2024 Vám také zástupce společnosti Tlapnet s.r.o. rád vše zodpoví. 

 

 

Crhov Cetin.pdf (1,2 MB)

 

Dopis CETIN.pdf (136 kB)